Målare i Mariefred

Annons:

Målare i Mariefred - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Mariefred som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 4 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Mariefred. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Mariefred som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Mariefred för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Mariefred som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Mariefred

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Mariefred vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Mariefred.

Lennmarks Måleri AB
Källslätten 9
647 91 Mariefred


S Johansson Måleri
Fatbursv. 25
647 32 MARIEFRED


Convisio AB
Djurgårdsg. 13 A
647 30 MARIEFRED


Fredrik Hellén Bygg & Måleri Firma
Ärnäsv. 23 B
647 30 MARIEFRED

Annons:

Kostnad för målare i Mariefred

Pris och kostnad för målare i Mariefred kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Mariefred. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Mariefred kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Mariefred.

Målarfakta om Mariefred

I Mariefred finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Mariefred:

Mariefred är en tätort i Strängnäs kommun, belägen vid Mälaren cirka 65 km väster om Stockholm. Själva namnet Mariefred kan tillskrivas ett kloster som kartusianermunkar började uppföra 1493, och låg där nuvarande kyrkan ligger.

Yta: 250,52 hektar
Invånarantal: 3726, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Mariefred om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Mariefred.

I Mariefred fanns det totalt 4 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Mariefred. Om du ändå inte hittar någon målare i Mariefred som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Södermanland.