Målare i Julita

Annons:

Målare i Julita - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Julita som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 3 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Julita. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Julita som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Julita för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Julita som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Julita

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Julita vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Julita.

Ludvig Sandin
Hagby Furuhill
643 96 JULITA


Tobias Karlsson
Hagby Skola
643 96 JULITA


Vanadis Lack AB
Hagby Furuhill
643 96 JULITA

Annons:

Kostnad för målare i Julita

Pris och kostnad för målare i Julita kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Julita. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Julita kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Julita.

Målarfakta om Julita

I Julita finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Julita:

Julita socken i Södermanland ingick i Oppunda härad, ingår sedan 1971 i Katrineholms kommun och motsvarar från 2016 Julita distrikt. Julita socken i Södermanland ingick i Oppunda härad, ingår sedan 1971 i Katrineholms kommun och motsvarar från 2016 Julita distrikt.

Yta: 164 km2
Invånarantal: 1595, år 2000

Här kan kan du läsa mer om orten Julita om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Julita.

I Julita fanns det totalt 3 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Julita. Om du ändå inte hittar någon målare i Julita som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Södermanland.