Målare i Flen

Annons:

Målare i Flen - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Flen som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 5 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Flen. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Flen som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Flen för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Flen som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Flen

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Flen vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Flen.

Malms Måleri
Aspbacken 1
642 93 FLENFlens Måleri HB
Sveav. 8


Målerifirma VBM AB
Kungsv. 8
642 34 Flen


Sahlins Måleri
Nybbleg. 22
642 31 FLEN


Målerifirma Holmström & Franzén HB
0157 - 411 60


Annons:

Kostnad för målare i Flen

Pris och kostnad för målare i Flen kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Flen. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Flen kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Flen.

Målarfakta om Flen

I Flen finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Flen:

Flen är en tätort i Södermanland och centralort i Flens kommun, Södermanlands län. Flen ligger vid sjöarna Gårdsjön, Bjuren och Orrhammaren. Namnet Flen innehåller ett till dialektordet flen "bar, naken" bildat substantiv med betydelsen "kal berghäll, kalt berg" eller dylikt. Flens by ligger på en höjd, där berggrunden går i dagen.

Yta: 444,91 hektar
Invånarantal: 6229, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Flen om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Flen.

I Flen fanns det totalt 5 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Flen. Om du ändå inte hittar någon målare i Flen som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Södermanland.