Målare i Björnlunda

Annons:

Målare i Björnlunda - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Björnlunda som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Björnlunda. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Björnlunda som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Björnlunda för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Björnlunda som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Björnlunda

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Björnlunda vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Björnlunda.

Målerifirman Stig Larsson & Söner
Jakobsberg Björnkulla 1
646 94 Björnlunda

Annons:

Kostnad för målare i Björnlunda

Pris och kostnad för målare i Björnlunda kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Björnlunda. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Björnlunda kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Björnlunda.

Målarfakta om Björnlunda

I Björnlunda finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Björnlunda:

Björnlunda är en tätort i Björnlunda socken i Gnesta kommun i centrala Södermanland, beläget mellan Södertälje och Katrineholm vid Kyrksjön. Björnlunda socken nämns för första gången i ett dokument troligen 1314 som Biornlundum.

Yta: 85,95 hektar
Invånarantal: 827, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Björnlunda om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Björnlunda.

I Björnlunda fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Björnlunda. Om du ändå inte hittar någon målare i Björnlunda som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Södermanland.