Målare i Vollsjö

Annons:

Målare i Vollsjö - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Vollsjö som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Vollsjö. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Vollsjö som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Vollsjö för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Vollsjö som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Vollsjö

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Vollsjö vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Vollsjö.

Fränninge Måleri
St. Fränningev. 143
275 68 VOLLSJÖ


Jp Hedetoft:S Måleri
Brandstadv. 485 -5
275 67 Vollsjö

Annons:

Kostnad för målare i Vollsjö

Pris och kostnad för målare i Vollsjö kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Vollsjö. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Vollsjö kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Vollsjö.

Målarfakta om Vollsjö

I Vollsjö finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Vollsjö:

Vollsjö är en tätort i Sjöbo kommun i Skåne län. Genom samhället flyter Vollsjöån. Kyrkbyn i Vollsjö socken, Vollsjöby, ligger en knapp kilometer sydväst om stationssamhället. Här finns Vollsjö kyrka. Stationshuset byggdes 1866 när Ystad-Eslövs Järnväg byggdes. Det var bemannat ända fram till 1975, men förföll sedan till man slutligen rev det.

Yta: 95,06 hektar
Invånarantal: 836, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Vollsjö om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Vollsjö.

I Vollsjö fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Vollsjö. Om du ändå inte hittar någon målare i Vollsjö som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.