Målare i Vittsjö

Annons:

Målare i Vittsjö - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Vittsjö som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Vittsjö. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Vittsjö som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Vittsjö för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Vittsjö som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Vittsjö

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Vittsjö vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Vittsjö.

J. Ottossons Måleri Vittsjö AB
Mejerig. 2
280 22 VITTSJÖ

Annons:

Kostnad för målare i Vittsjö

Pris och kostnad för målare i Vittsjö kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Vittsjö. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Vittsjö kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Vittsjö.

Målarfakta om Vittsjö

I Vittsjö finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Vittsjö:

Vittsjö är en tätort i Hässleholms kommun i Skåne län. Vittsjö är kyrkbyn i Vittsjö socken med kyrkan Vittsjö kyrka och var centralort i Vittsjö landskommun till den upplöstes 1973. Vittsjö var under 1900-talets första hälft en betydande pensionatsort.

Yta: 265,28 hektar
Invånarantal: 1665, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Vittsjö om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Vittsjö.

I Vittsjö fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Vittsjö. Om du ändå inte hittar någon målare i Vittsjö som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.