Målare i Vitaby

Annons:

Målare i Vitaby - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Vitaby som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Vitaby. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Vitaby som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Vitaby för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Vitaby som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Vitaby

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Vitaby vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Vitaby.

Nordin På Österlen AB
Ravlundav. 26
277 36 Vitaby

Annons:

Kostnad för målare i Vitaby

Pris och kostnad för målare i Vitaby kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Vitaby. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Vitaby kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Vitaby.

Målarfakta om Vitaby

I Vitaby finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Vitaby:

Vitaby är en tätort i Simrishamns kommun i Skåne län. Kyrkan ligger i Vitaby kyrkby. Att det finns två byar som heter Vitaby kommer sig av att järnvägsstationen ligger i Vitaby stationssamhälle och kyrkan ligger i Vitaby kyrkby. Stationen används för museijärnvägen som drivs av Skånska järnvägar.

Yta: 37,21 hektar
Invånarantal: 278, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Vitaby om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Vitaby.

I Vitaby fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Vitaby. Om du ändå inte hittar någon målare i Vitaby som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.