Målare i Vinslöv

Annons:

Målare i Vinslöv - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Vinslöv som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 3 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Vinslöv. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Vinslöv som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Vinslöv för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Vinslöv som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Vinslöv

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Vinslöv vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Vinslöv.

Vinslövs Måleri AB
Klöverv. 3
288 34 Vinslöv


Omberg Måleri & Fastighet
Ulvg. 1
288 34 Vinslöv


Tm Måleri
Fjärlöv 1356
288 90 Vinslöv

Annons:

Kostnad för målare i Vinslöv

Pris och kostnad för målare i Vinslöv kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Vinslöv. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Vinslöv kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Vinslöv.

Målarfakta om Vinslöv

I Vinslöv finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Vinslöv:

Vinslöv är en tätort i Hässleholms kommun i Skåne län, belägen mellan Hässleholm och Kristianstad. Som stationssamhälle utvecklades Vinslöv efter tillkomsten av Kristianstad-Hässleholms Järnvägar (CHJ) 1865. 1927 flyttade företaget Kronborsten sin tillverkning av borstbinderi från Stockholm till Vinslöv.

Yta: 415,51 hektar
Invånarantal: 3984, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Vinslöv om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Vinslöv.

I Vinslöv fanns det totalt 3 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Vinslöv. Om du ändå inte hittar någon målare i Vinslöv som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.