Målare i Vellinge

Annons:

Målare i Vellinge - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Vellinge som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 10 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Vellinge. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Vellinge som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Vellinge för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Vellinge som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Vellinge

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Vellinge vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Vellinge.

Niklas Rosberg Måleri
Rödhakeg. 28
235 38 VELLINGE


Stenbergs Måleri i Vellinge
Mellan-grevie Kyrkov. 91
235 99 Vellinge


Nords Måleri
Stationsg. 6
235 31 Vellinge


Grahns Måleri
Rängs Byv. 304
235 91 Vellinge


Inex Måleri
Rosengången 8
235 93 Vellinge


Åke Mårtenssons Målerifirma
Österg. 50 B
235 33 Vellinge


Fotograf Martin Olsson
Bruksparken 6 A
235 92 VELLINGE


Tord Ohlssons Måleri, HB
Rödhakeg. 31
235 38 VELLINGE


Skånes Målerikonservatorer
Flinksg. 8
235 33 Vellinge


J Erikssons Måleri
G. Landsv. 8
235 99 Vellinge

Annons:

Kostnad för målare i Vellinge

Pris och kostnad för målare i Vellinge kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Vellinge. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Vellinge kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Vellinge.

Målarfakta om Vellinge

I Vellinge finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Vellinge:

Vellinge (äldre stavningar: Hvellinge, Vällinge) är en tätort och centralort i Vellinge kommun i Skåne län. Norra delen av tätorten ligger i Eskilstorps socken och här finns Eskilstorps kyrka. Centrala och södra delen är kyrkbyn i Vellinge socken med Vellinge kyrka. Orten är belägen på Söderslätt...

Yta: 316,69 hektar
Invånarantal: 6304, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Vellinge om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Vellinge.

I Vellinge fanns det totalt 10 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Vellinge. Om du ändå inte hittar någon målare i Vellinge som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.