Målare i Veberöd

Annons:

Målare i Veberöd - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Veberöd som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 6 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Veberöd. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Veberöd som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Veberöd för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Veberöd som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Veberöd

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Veberöd vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Veberöd.

Perssons Måleri, Lars
Veberöd 312
247 96 VEBERÖD


C.A. Anderssons Måleri
Humlamaden 572
247 96 VEBERÖD


Rosbergs Måleri
Utåkersv. 4
247 64 VeberödRosbergs Måleri
Utåkersv


Karlströms Måleri AB
Idalav. 43 D
247 61 VEBERÖDP B M Bygg AB
Silvåkra

Annons:

Kostnad för målare i Veberöd

Pris och kostnad för målare i Veberöd kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Veberöd. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Veberöd kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Veberöd.

Målarfakta om Veberöd

I Veberöd finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Veberöd:

Veberöd är en tätort i östra delen av Lunds kommun och kyrkby i Veberöds socken i Skåne, belägen i ett naturskönt område vid Romeleåsens fot och ungefär två mil från Lund. I Veberöd finns Veberöds kyrka, dessutom det två dagligvarubutiker, en ICA Nära-butik samt en COOP Konsum-butik. Andra affärer är en järnaffär, en pappershandel...

Yta: 267,12 hektar
Invånarantal: 4062, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Veberöd om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Veberöd.

I Veberöd fanns det totalt 6 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Veberöd. Om du ändå inte hittar någon målare i Veberöd som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.