Målare i Vallåkra

Annons:

Målare i Vallåkra - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Vallåkra som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Vallåkra. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Vallåkra som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Vallåkra för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Vallåkra som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Vallåkra

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Vallåkra vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Vallåkra.

Msmd Helsingborg AB
Ormastorps Skolv. 11
253 42 VALLÅKRA

Annons:

Kostnad för målare i Vallåkra

Pris och kostnad för målare i Vallåkra kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Vallåkra. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Vallåkra kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Vallåkra.

Målarfakta om Vallåkra

I Vallåkra finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Vallåkra:

Vallåkra är en tätort i Helsingborgs kommun i Skåne län, belägen vid Rååns dalgång sydost om Helsingborg. Norra Vallåkra räknas av SCB som en separat småort. Vallåkras omgivningar domineras av Rååns dramatiska dalgång, som längs långa sträckor skär sig ner 25-30 meter i den omgivande jordbruksmarken.

Yta: 58,93 hektar
Invånarantal: 642, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Vallåkra om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Vallåkra.

I Vallåkra fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Vallåkra. Om du ändå inte hittar någon målare i Vallåkra som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.