Målare i Tyringe

Annons:

Målare i Tyringe - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Tyringe som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Tyringe. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Tyringe som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Tyringe för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Tyringe som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Tyringe

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Tyringe vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Tyringe.

Glans Dan Måleri
Tvärskogsv. 11
282 34 TYRINGE


Strömdahls Måleri AB
Johan Ullbergs g. 2
282 31 Tyringe

Annons:

Kostnad för målare i Tyringe

Pris och kostnad för målare i Tyringe kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Tyringe. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Tyringe kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Tyringe.

Målarfakta om Tyringe

I Tyringe finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Tyringe:

Tyringe är en tätort i Hässleholms kommun i Skåne län. Den är belägen vid Riksväg 21 och Skånebanan, ca 12 km väster om Hässleholm. Orten trafikeras av Pågatåg till Helsingborg och Hässleholm/Kristianstad/Malmö och mellanliggande orter. Tyringe är, med 4 658 invånare (2010)[1], den näst största tätorten i kommunen.

Yta: 395,38 hektar
Invånarantal: 4658, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Tyringe om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Tyringe.

I Tyringe fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Tyringe. Om du ändå inte hittar någon målare i Tyringe som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.