Målare - Gislander Måleri & Konsult i Trelleborg

Annons:

Gislander Måleri & Konsult i Trelleborg är ett måleri som sysslar med bl.a. spackling, slipning, målning och tapetsering av hus, lägenheter och andra fastigheter i Trelleborg. Om du behöver hjälp med någon form av målningsarbete i Trelleborg kan du ta kontakt med Gislander Måleri & Konsult för mer information och eventuellt be om offert eller kostnadsförslag på målning eller tapetsering i Trelleborg. Gislander Måleri & Konsult är ett av flera målerier i Trelleborg som du kan anlita för målningsarbete.
Annons:

Kontakta Gislander Måleri & Konsult i Trelleborg, en målare

Nedanför hittar du adress och telefonnummer till målare Gislander Måleri & Konsult i Trelleborg.

Gislander Måleri & Konsult
Stavstensv. 119
231 62 Trelleborg
070 - 839 97 75


Karta och vägbeskrivning till Gislander Måleri & Konsult i Trelleborg

Här kan du ta del av vägbeskrivning och karta till måleriet Gislander Måleri & Konsult i Trelleborg som kan hjälpa dig med olika former av måleriarbeten som t.ex. tapetsering, målning och spackling i Trelleborg.

Gislander Måleri & Konsult
Stavstensv. 119
231 62 Trelleborg
070 - 839 97 75

Annons:

Pris på målning i Trelleborg - Gislander Måleri & Konsult

pris för målning varierar mellan Gislander Måleri & Konsult och andra målare i Trelleborg så kan det vara lönsamt att ta reda på pris på målning och tapetsering hos andra målerier i Trelleborg samt i hela Skåne. På så vis kan du försäkra dig om bästa pris på de tjänster från målare du vill köpa i Trelleborg.

Kommenterat om Gislander Måleri & Konsult i Trelleborg