Målare i Trelleborg

Annons:

Målare i Trelleborg - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Trelleborg som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 11 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Trelleborg. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Trelleborg som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Trelleborg för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Trelleborg som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Trelleborg

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Trelleborg vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Trelleborg.

Gislander Måleri & Konsult
Stavstensv. 119
231 62 Trelleborg


M.Roos Måleri AB
Truckv. 6
231 62 Trelleborg


Jarta Bygg
Möllareg. 26
231 33 Trelleborg


Städomont & Bygg
Böckareg. 13 E
231 33 Trelleborg


M. Roos Måleri HB
Truckv. 6
231 62 TrelleborgHolmströms Golv & Färg
Ö. Förstadsg. 247


Forsa Måleri
Stora Slågarp
231 95 Trelleborg


Paintmek I Trelleborg AB
Verkstadsg. 8 B
231 66 Trelleborg


Helkomaa Måleri AB
Kyrkoköpinge Mölleväg 6
231 91 TrelleborgStatiba AB
Landsvägen


Blå Kvasten
Alg. 46
231 42 Trelleborg

Annons:

Kostnad för målare i Trelleborg

Pris och kostnad för målare i Trelleborg kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Trelleborg. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Trelleborg kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Trelleborg.

Målarfakta om Trelleborg

I Trelleborg finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Trelleborg:

Trelleborg är en centralort i Trelleborgs kommun. Tätorten hade 28290 invånare år 2010. Trelleborg är Sveriges sydligaste stad och ligger på Söderslätt i Skåne. Staden kallas även ofta för Palmstaden, på grund av palmerna som pryder den sydvästra infarten till Trelleborg (läs mer under avsnittet "Stadsbild").

Yta: 1 365,73 hektar
Invånarantal: 28290, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Trelleborg om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Trelleborg.

I Trelleborg fanns det totalt 11 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Trelleborg. Om du ändå inte hittar någon målare i Trelleborg som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.