Målare i Tomelilla

Annons:

Målare i Tomelilla - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Tomelilla som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 7 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Tomelilla. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Tomelilla som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Tomelilla för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Tomelilla som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Tomelilla

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Tomelilla vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Tomelilla.

Bröderna Nilssons Måleri & Fastigheter AB
Norreg. 22
273 30 Tomelilla


Pärfekt Måleri
Bollerup 175
273 94 Tomelilla


Sten Nilsson Måleri o Fastighetsförvaltning AB
Ökenv. 14
273 34 Tomelilla


A.J.D. Måleri
Adelsbergsv. 33
273 32 Tomelilla


Björklund Tom-Willys Måleri
Skogsg. 26
273 32 Tomelilla


Österlen Målaren
Rosencrantzg. 1
273 31 TOMELILLAAB Bröderna Nilssons Målerifir
070

Annons:

Kostnad för målare i Tomelilla

Pris och kostnad för målare i Tomelilla kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Tomelilla. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Tomelilla kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Tomelilla.

Målarfakta om Tomelilla

I Tomelilla finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Tomelilla:

Tomelilla är en tätort och centralort i Tomelilla kommun i Skåne län. Bland sevärdheter i Tomelillabygden märks Christinehofs slott, Bondrumsgården, en välbevarad fyrlängad korsvirkesgård, Brösarps backar, Kronovalls vinslott, Fritiof Nilsson Piratens grav vid Ravlunda kyrka, den årligen återkommande antikmässan i Brösarp, Nostalgicafé the 50's...

Yta: 568,23 hektar
Invånarantal: 6444, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Tomelilla om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Tomelilla.

I Tomelilla fanns det totalt 7 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Tomelilla. Om du ändå inte hittar någon målare i Tomelilla som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.