Målare i Tollarp

Annons:

Målare i Tollarp - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Tollarp som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Tollarp. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Tollarp som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Tollarp för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Tollarp som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Tollarp

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Tollarp vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Tollarp.

Trädkompaniet Syd KB
Polg. 22
298 32 Tollarp


Mats Arne Rikard Sjöberg
Skättilljungav. 384
298 92 Tollarp

Annons:

Kostnad för målare i Tollarp

Pris och kostnad för målare i Tollarp kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Tollarp. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Tollarp kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Tollarp.

Målarfakta om Tollarp

I Tollarp finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Tollarp:

Tollarp är en tätort i Kristianstads kommun i Skåne län. I södra delen av tätorten ligger kyrkbyn Västra Vram med Västra Vrams kyrka. Strax sydost om tätorten ligger kyrkbyn Östra Vram med Östra Vrams kyrka. Tollarps stationssamhälle, beläget i Västra och Östra Vrams socken utvecklades efter tillkomsten 1881 av Gärds Härads Järnväg (GJ).

Yta: 373,30 hektar
Invånarantal: 3284, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Tollarp om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Tollarp.

I Tollarp fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Tollarp. Om du ändå inte hittar någon målare i Tollarp som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.