Målare i Tjörnarp

Annons:

Målare i Tjörnarp - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Tjörnarp som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Tjörnarp. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Tjörnarp som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Tjörnarp för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Tjörnarp som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Tjörnarp

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Tjörnarp vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Tjörnarp.

Powerclean Skåne AB
Ellagränd 4
243 72 Tjörnarp

Annons:

Kostnad för målare i Tjörnarp

Pris och kostnad för målare i Tjörnarp kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Tjörnarp. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Tjörnarp kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Tjörnarp.

Målarfakta om Tjörnarp

I Tjörnarp finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Tjörnarp:

Tjörnarp är en tätort i Höörs kommun i Skåne län, belägen vid Södra stambanan mellan Tjörnarpssjön och riksväg 23. Tjörnarps kyrka ligger strax nordväst om tätorten och norr om Tjörnarpsjön i Tjörnarps kyrkby.

Yta: 118,32 hektar
Invånarantal: 731, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Tjörnarp om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Tjörnarp.

I Tjörnarp fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Tjörnarp. Om du ändå inte hittar någon målare i Tjörnarp som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.