Målare i Svalöv

Annons:

Målare i Svalöv - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Svalöv som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 5 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Svalöv. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Svalöv som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Svalöv för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Svalöv som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Svalöv

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Svalöv vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Svalöv.

AB Målerifirma Peter Prahl
Konsumstigen 1
268 31 SVALÖV


Sandells Måleri
Fjärilsg. 3
268 32 Svalöv


Roys Färg AB
Helmfeltsg. 4
268 32 Svalöv


Målerifirma Peter Prahl, AB
Konsumstigen 1
268 31 SVALÖV


Joma Måleri AB
Teckomatorpsv. 7 B
268 33 SVALÖV

Annons:

Kostnad för målare i Svalöv

Pris och kostnad för målare i Svalöv kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Svalöv. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Svalöv kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Svalöv.

Målarfakta om Svalöv

I Svalöv finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Svalöv:

Svalöv är en tätort och centralort i Svalövs kommun, belägen vid Söderåsbanan. Svalöv utvecklades som stationssamhälle efter tillkomsten av Malmö-Billesholms Järnväg (MBJ), vilken invigdes 1886. Järnvägen förstatligades år 1896 för att ingå i den statliga Västkustbanan.

Yta: 239,37 hektar
Invånarantal: 3633, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Svalöv om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Svalöv.

I Svalöv fanns det totalt 5 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Svalöv. Om du ändå inte hittar någon målare i Svalöv som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.