Målare i Stehag

Annons:

Målare i Stehag - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Stehag som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 3 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Stehag. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Stehag som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Stehag för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Stehag som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Stehag

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Stehag vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Stehag.

Stehags Allservice
Mossabäcksv. 21
241 74 Stehag


Sdp Bud O Transport
Hålebäcksv. 20
241 74 Stehag


G.L Måleri
Hjortsås 208
241 74 Stehag

Annons:

Kostnad för målare i Stehag

Pris och kostnad för målare i Stehag kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Stehag. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Stehag kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Stehag.

Målarfakta om Stehag

I Stehag finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Stehag:

Stehag är en tätort i Eslövs kommun, belägen mellan Höör och Eslöv cirka 1 kilometer väster Stehags kyrkby. Pågatågsstationen medför lokala tågförbindelser till bland annat till Lund, Malmö och Kristianstad. I Stehag finns en livsmedelsaffär, två pizzerior, frisersalong, bygghandel, blomsteraffär och en låg- och mellanstadieskola.

Yta: 85,54 hektar
Invånarantal: 1122, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Stehag om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Stehag.

I Stehag fanns det totalt 3 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Stehag. Om du ändå inte hittar någon målare i Stehag som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.