Målare i Staffanstorp

Annons:

Målare i Staffanstorp - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Staffanstorp som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 15 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Staffanstorp. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Staffanstorp som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Staffanstorp för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Staffanstorp som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Staffanstorp

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Staffanstorp vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Staffanstorp.

Telak Lackering
Fabriksv. 2
245 34 STAFFANSTORP


Jönsson i Lund AB, Målerifirman Karl Fr.
Maskinv. 7
245 34 STAFFANSTORP


BGR Måleri HB
S. Lundav. 7
245 32 STAFFANSTORP


Hjärups Måleri AB
Bergströms v. 10
245 61 STAFFANSTORP


Gunnar Jonsson Måleri
Gårav. 11 A
245 44 Staffanstorp


S-O Måleri
Syrenv. 9
245 44 Staffanstorp


Jörgen J Måleri AB
Borggården 42
245 35 StaffanstorpDentz, Johnny
Rudolf Bååths v. 6


Bendroth Måleri O Konsult
Sektorv. 15
245 35 Staffanstorp


Mikael
Mångården 13
245 38 STAFFANSTORP


Telak Måleri
Fabriksv. 2
245 34 STAFFANSTORP


Levin & Ohlsson Måleri AB
Smidesv. 8 B
245 34 STAFFANSTORP


Målerifirman Karl Fr. Jönsson I Lund AB
Maskinv. 7
245 34 STAFFANSTORP


Nicklas Andreas Fogelberg
Åkershus 25 B
245 37 Staffanstorp


Ekstrand Målerikonsult HB, Sven Olle
Albov. 8
245 38 STAFFANSTORP

Annons:

Kostnad för målare i Staffanstorp

Pris och kostnad för målare i Staffanstorp kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Staffanstorp. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Staffanstorp kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Staffanstorp.

Målarfakta om Staffanstorp

I Staffanstorp finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Staffanstorp:

Staffanstorp är en tätort i Skåne och centralort i Staffanstorps kommun, Skåne län. Staffanstorp ligger sydost om Lund och nordost om Malmö och har cirka 15 000 invånare. I orten finns Brågarps kyrka som är uppförd under 1100-talet. I maj månad arrangerar Lions Club Staffanstorp den s.k. Bonnamarknade...

Yta: 662,64 hektar
Invånarantal: 14808, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Staffanstorp om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Staffanstorp.

I Staffanstorp fanns det totalt 15 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Staffanstorp. Om du ändå inte hittar någon målare i Staffanstorp som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.