Målare i Skurup

Annons:

Målare i Skurup - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Skurup som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 8 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Skurup. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Skurup som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Skurup för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Skurup som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Skurup

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Skurup vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Skurup.

Skurups Måleri AB
Spårg. 9
274 30 Skurup


Lars Olssons Målarfirma
Brodda 127
274 91 SKURUP


Jc Fasad & Måleri AB
Västerg. 35
274 32 Skurup


Karl-Ingvar Mårtensson
Lindby 133
274 93 SKURUP


Martex Bygg- & Fastighetsservice
Hylteberga 1918
274 92 Skurup


Industrimålarna Syd, AB
Spårg. 2
274 30 Skurup


Fejldsteds Måleri AB
V. Gränsg. 15
274 32 Skurup


Fjeldsteds Måleri AB
V. Gränsg. 15
274 32 Skurup

Annons:

Kostnad för målare i Skurup

Pris och kostnad för målare i Skurup kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Skurup. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Skurup kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Skurup.

Målarfakta om Skurup

I Skurup finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Skurup:

Skurup är en tätort och centralort i Skurups kommun i Skåne län. Tätorten är ett typiskt järnvägssamhälle som vuxit fram vid järnvägen mellan Malmö och Ystad under industrialismens barndom. Bebyggelsen består till stor del av enfamiljshus och villor, men har även några områden med flerfamiljshus i 1-4 plan.

Yta: 476,73 hektar
Invånarantal: 7565, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Skurup om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Skurup.

I Skurup fanns det totalt 8 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Skurup. Om du ändå inte hittar någon målare i Skurup som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.