Målare i Skivarp

Annons:

Målare i Skivarp - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Skivarp som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Skivarp. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Skivarp som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Skivarp för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Skivarp som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Skivarp

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Skivarp vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Skivarp.

Wilmers Måleri AB
Ö. Vemmenhög 23
274 54 Skivarp

Annons:

Kostnad för målare i Skivarp

Pris och kostnad för målare i Skivarp kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Skivarp. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Skivarp kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Skivarp.

Målarfakta om Skivarp

I Skivarp finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Skivarp:

Skivarp är en tätort i Skurups kommun och kyrkby i Skivarps socken på Söderslätt i Skåne. Skivarps kyrka är från 1100-talet. Skivarps gästgivargård tillkom på 1680-talet. Den nuvarande byggnaden härstammar från 1770-talet.

Yta: 125,92 hektar
Invånarantal: 1257, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Skivarp om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Skivarp.

I Skivarp fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Skivarp. Om du ändå inte hittar någon målare i Skivarp som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.