Målare i Skillinge

Annons:

Målare i Skillinge - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Skillinge som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Skillinge. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Skillinge som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Skillinge för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Skillinge som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Skillinge

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Skillinge vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Skillinge.

Läderdoktorn i Skåne
Branteviksv. 3
276 60 SKILLINGE


Skillinge Måleri
Kaptensg. 3
276 60 SKILLINGE

Annons:

Kostnad för målare i Skillinge

Pris och kostnad för målare i Skillinge kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Skillinge. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Skillinge kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Skillinge.

Målarfakta om Skillinge

I Skillinge finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Skillinge:

Skillinge är en tätort i Simrishamns kommun i Skåne län, belägen på Österlen. Skillinge har både småbåtshamn och fiskehamn. Skillinge är känt för sitt turistliv under sommaren. I byn finns Skillinge Teater och flera gallerier. Ett känt galleri är Skillinge Mölla som har sina utställningar på påsken.

Yta: 86,72 hektar
Invånarantal: 859, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Skillinge om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Skillinge.

I Skillinge fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Skillinge. Om du ändå inte hittar någon målare i Skillinge som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.