Målare i Skanör

Annons:

Målare i Skanör - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Skanör som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 4 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Skanör. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Skanör som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Skanör för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Skanör som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Skanör

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Skanör vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Skanör.

Skanörs Måleriservice
Herr Alfs v. 3 C
239 33 Skanör


Björn A. Söderlindhs Måleri
Lärkv. 12
239 32 SKANÖR


Escoma AB
Halörsv. 2
239 31 Skanör


Kvant & Ljungdahl Måleri AB
Tröskev. 4
239 31 Skanör

Annons:

Kostnad för målare i Skanör

Pris och kostnad för målare i Skanör kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Skanör. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Skanör kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Skanör.

Målarfakta om Skanör

I Skanör finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Skanör:

Skanör är en ort som ligger på Falsterbonäset i Vellinge kommun i Skåne län. Tätorten Skanör med Falsterbo består av Skanör och tvillingorten Falsterbo. Orterna växte ihop på 1960-talet. Både Skanör och Falsterbo blev städer på grund av medeltidens blomstrande sillfiske.

Yta:
Invånarantal: 7265, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Skanör om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Skanör.

I Skanör fanns det totalt 4 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Skanör. Om du ändå inte hittar någon målare i Skanör som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.