Målare i Sjöbo

Annons:

Målare i Sjöbo - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Sjöbo som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 8 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Sjöbo. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Sjöbo som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Sjöbo för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Sjöbo som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Sjöbo

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Sjöbo vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Sjöbo.

Bruhns Måleri AB
Åsumsg. 8
275 35 SJÖBO


Flügger Färg
Åsumsg. 8
275 35 SJÖBO


Pålssons Måleri AB
Kaprifolv. 90
275 39 SJÖBO


Regnbågens Färg Vägg Golv
Västerg. 39 A
275 33 SJÖBO


Kvalitetsmålaren P. Fredriksson
Fjällsippev. 71
275 39 SJÖBO


S.N. Måleri
Hambog. 9
275 38 Sjöbo


Ekenborns Måleri
Kaprifolv. 37
275 39 SJÖBO


Interior & Exterior Swedish Decorators AB
Ångermanlandsv. 4
275 39 SJÖBO

Annons:

Kostnad för målare i Sjöbo

Pris och kostnad för målare i Sjöbo kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Sjöbo. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Sjöbo kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Sjöbo.

Målarfakta om Sjöbo

I Sjöbo finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Sjöbo:

Sjöbo är en tätort och centralort i Sjöbo kommun i sydöstra Skåne, cirka 35 kilometer öster om Lund, 25 kilometer norr om Ystad och 45 kilometer väster om Simrishamn. I norra delen av tätorten ligger Södra Åsums kyrka, och Södra Åsums gamla kyrka i kyrkbyn Åsum i Södra Åsums socken.

Yta: 526,71 hektar
Invånarantal: 6724, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Sjöbo om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Sjöbo.

I Sjöbo fanns det totalt 8 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Sjöbo. Om du ändå inte hittar någon målare i Sjöbo som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.