Målare i Simrishamn

Annons:

Målare i Simrishamn - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Simrishamn som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 9 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Simrishamn. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Simrishamn som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Simrishamn för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Simrishamn som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Simrishamn

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Simrishamn vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Simrishamn.

Wigrens Målerifirma AB, Ernst
St. Norreg. 14
272 31 SimrishamnSimons Måleri AB
Fabriksg


Måleritjänst AB
Fabriksg. 8
272 36 SIMRISHAMN


Traditionellt Måleri På Österlen
Galoppg. 13
272 37 Simrishamn


Wigrens Målerikonsult AB
Norregatan 14
272 31 Simrishamn


Keller & Glenn Måleri & Färgbutik
Lackg. 1
272 36 SIMRISHAMN


Ernst Wigren Målerifirma
Norregatan 14
272 31 Simrishamn


Sandå Sverige AB
Fabriksg. 10
272 36 SIMRISHAMN


Jans Mur O Puts
Sommarg. 25
272 37 Simrishamn

Annons:

Kostnad för målare i Simrishamn

Pris och kostnad för målare i Simrishamn kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Simrishamn. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Simrishamn kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Simrishamn.

Målarfakta om Simrishamn

I Simrishamn finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Simrishamn:

Simrishamn är en tätort på Österlen i Skåne och centralort i Simrishamns kommun, Skåne län. Staden har tidigare levt väldigt mycket på fisket och rederinäringen. Under flera perioder fram till 1980-talet hade Simrishamn Sveriges största fiskeflotta och var en av Östersjöns största fiskehamnar.

Yta: 449,06 hektar
Invånarantal: 6527, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Simrishamn om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Simrishamn.

I Simrishamn fanns det totalt 9 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Simrishamn. Om du ändå inte hittar någon målare i Simrishamn som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.