Målare i Sibbhult

Annons:

Målare i Sibbhult - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Sibbhult som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Sibbhult. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Sibbhult som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Sibbhult för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Sibbhult som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Sibbhult

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Sibbhult vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Sibbhult.

Ml I Skåne AB
Bov. 9
289 72 SIBBHULT

Annons:

Kostnad för målare i Sibbhult

Pris och kostnad för målare i Sibbhult kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Sibbhult. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Sibbhult kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Sibbhult.

Målarfakta om Sibbhult

I Sibbhult finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Sibbhult:

Sibbhult är en tätort i Östra Göinge kommun i Skåne län, belägen cirka 20 kilometer sydost om Osby, cirka 30 kilometer norr om Kristianstad och cirka 30 kilometer öster om Hässleholm. Utåt sett har Sibbhult gjort sig känt tack vare stenindustrin och de två industrierna Scania, som tillverkar växellådor för lastbilar och bussar, samt HAKI.

Yta: 147,25 hektar
Invånarantal: 1364, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Sibbhult om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Sibbhult.

I Sibbhult fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Sibbhult. Om du ändå inte hittar någon målare i Sibbhult som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.