Målare i Röstånga

Annons:

Målare i Röstånga - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Röstånga som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Röstånga. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Röstånga som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Röstånga för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Röstånga som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Röstånga

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Röstånga vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Röstånga.

Hasses Entreprenad & Service HBg
Kolema 593
268 68 Röstånga


Nilssons Transport, Kaj
Kolema 581
268 68 Röstånga

Annons:

Kostnad för målare i Röstånga

Pris och kostnad för målare i Röstånga kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Röstånga. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Röstånga kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Röstånga.

Målarfakta om Röstånga

I Röstånga finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Röstånga:

Röstånga är en tätort i Svalövs kommun i Skåne. Röstånga ligger vid foten av Söderåsen. I Röstånga ligger Röstånga kyrka. Röstånga är kyrkby i Röstånga socken och ingick efter kommunreformen 1862 i Röstånga landskommun.

Yta: 131,61 hektar
Invånarantal: 839, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Röstånga om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Röstånga.

I Röstånga fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Röstånga. Om du ändå inte hittar någon målare i Röstånga som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.