Målare i Råå

Annons:

Målare i Råå - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Råå som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Råå. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Råå som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Råå för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Råå som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Råå

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Råå vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Råå.

Jan Piechowicz
Högastensg. 7
252 69 Råå

Annons:

Kostnad för målare i Råå

Pris och kostnad för målare i Råå kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Råå. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Råå kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Råå.

Målarfakta om Råå

I Råå finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Råå:

Råå är ett fiskeläge i södra Helsingborg. Vid Råå mynnar Råån. Ortens namn skrevs 1521 (aff) Raa och har fått sitt namn efter Råån. Åns namn kommer av forndanska ra 'stång, gränsmärke'. Råån är gräns mellan två härad på en lång sträcka. På Råå finns flera gamla företag. Bland de äldsta som kan nämnas är Holms varv, E&B Petterssons Plåtslageri...

Yta:
Invånarantal: 3047, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Råå om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Råå.

I Råå fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Råå. Om du ändå inte hittar någon målare i Råå som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.