Målare i Perstorp

Annons:

Målare i Perstorp - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Perstorp som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 4 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Perstorp. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Perstorp som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Perstorp för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Perstorp som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Perstorp

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Perstorp vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Perstorp.

Målare Bo Lundin
Åstratorp 2281
284 91 PERSTORP


Bygg & Teknikgruppen Skåne KB
Tjäderstigen 15 B
284 36 PerstorpStrandböke Måleri AB
BosarpsvMossans Och Fassans Allservice HB
Midgårdsg. 8

Annons:

Kostnad för målare i Perstorp

Pris och kostnad för målare i Perstorp kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Perstorp. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Perstorp kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Perstorp.

Målarfakta om Perstorp

I Perstorp finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Perstorp:

Perstorp är en tätort som är centralort i Perstorps kommun i Skåne län. I Perstorp finns Perstorps kyrka och Perstorp AB:s industrier. I Perstorp finns Perstorp Bälinge IK (PBIK) som bildades vid en sammanslagning år 2012 av Perstorps sportklubb och Bälinge Boll och Idrottsklubb.

Yta: 543,05 hektar
Invånarantal: 5665, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Perstorp om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Perstorp.

I Perstorp fanns det totalt 4 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Perstorp. Om du ändå inte hittar någon målare i Perstorp som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.