Målare i Påarp

Annons:

Målare i Påarp - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Påarp som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Påarp. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Påarp som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Påarp för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Påarp som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Påarp

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Påarp vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Påarp.

Reiderskölds Måleri AB
Lokv. 5 C
253 52 Påarp

Annons:

Kostnad för målare i Påarp

Pris och kostnad för målare i Påarp kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Påarp. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Påarp kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Påarp.

Målarfakta om Påarp

I Påarp finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Påarp:

Påarp är en tätort i Helsingborgs kommun i Välluvs socken i Skåne län, tio kilometer öster om centrala Helsingborg. Påarp expanderade kraftigt under 1960-70-talen, och är främst en bostadsort med stor arbetspendling till Helsingborg. Ortnamnet (1524 Poerup) innehåller ett mansbinamn Pa 'påfågel' och torp 'nybygge'.

Yta: 159,70 hektar
Invånarantal: 2789, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Påarp om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Påarp.

I Påarp fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Påarp. Om du ändå inte hittar någon målare i Påarp som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.