Målare i Oxie

Annons:

Målare i Oxie - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Oxie som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 10 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Oxie. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Oxie som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Oxie för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Oxie som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Oxie

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Oxie vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Oxie.

M. Jensens Måleri
Flamtegelv. 33
238 39 Oxie


JPA Måleri
Käglinge Byg. 8 A
238 43 OXIE


Rosvalls Måleri AB
Kristinas g. 1
238 37 Oxie


Malmö Bleck O Plåtservice AB
Fänkålsv. 42
238 38 OXIE


Cypressen Måleri AB
Fänkålsv. 23
238 38 OXIE


A & D Allfix
Oshögav. 37
238 32 OXIE


Lindnes I Eksjö AB
Lergodsv. 1 H
238 40 Oxie


Nydala Bygg & Renovering
Virkesv. 7 E
238 37 Oxie


Målarpågen AB
Fajansv. 95
238 42 OxieLiljenstrom Of Sweden
Oxievångsv. 480

Annons:

Kostnad för målare i Oxie

Pris och kostnad för målare i Oxie kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Oxie. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Oxie kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Oxie.

Målarfakta om Oxie

I Oxie finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Oxie:

Oxie är en tätort och en stadsdel i stadsområdet Söder i Malmö som ungefär motsvarar Oxie socken. Oxie utgör en förort till Malmö. Oxie ligger knappt 10 km sydost om centrala Malmö. Tätorten ligger vid E65:an och genomkorsas av järnvägen mellan Malmö och Ystad. Tätorten har till största delen villabebyggelse. Orten har en egen järnvägsstation.

Yta: 429,22 hektar
Invånarantal: 11493, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Oxie om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Oxie.

I Oxie fanns det totalt 10 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Oxie. Om du ändå inte hittar någon målare i Oxie som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.