Målare i Osby

Annons:

Målare i Osby - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Osby som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 5 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Osby. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Osby som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Osby för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Osby som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Osby

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Osby vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Osby.

Aronssons Måleri i Osby AB
Backav. 3
283 33 Osby


Mikael Johanssons Färg & Present
Tufve Måns v. 21
283 33 Osby


Osby Måleri
Lantmansg. 16
283 33 Osby


Allbas Renovering AB
Hinderg. 14
283 43 OSBYNb Allservice
Kristianstadsg. 26

Annons:

Kostnad för målare i Osby

Pris och kostnad för målare i Osby kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Osby. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Osby kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Osby.

Målarfakta om Osby

I Osby finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Osby:

Osby är en tätort som är centralort i Osby kommun i Skåne län. Osby är beläget i norra Skåne, cirka 33 kilometer norr om Hässleholm, cirka 50 kilometer norr om Kristianstad och cirka 25 kilometer söder om Älmhult i Småland. Orten ligger vid sjön Osbysjön, vilken genomkorsas av Helge å några kilometer längre söderut.

Yta: 826,82 hektar
Invånarantal: 7157, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Osby om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Osby.

I Osby fanns det totalt 5 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Osby. Om du ändå inte hittar någon målare i Osby som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.