Målare i Örkelljunga

Annons:

Målare i Örkelljunga - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Örkelljunga som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 3 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Örkelljunga. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Örkelljunga som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Örkelljunga för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Örkelljunga som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Örkelljunga

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Örkelljunga vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Örkelljunga.

Colorama Örkelljunga
Hammarsmedsg. 7 A
286 32 ÖRKELLJUNGA


Vattenblästring Syd AB
Hässleholmsv. 94
286 35 örkelljunga


Arne Paulsson
V. Flinka 441
286 91 örkelljunga

Annons:

Kostnad för målare i Örkelljunga

Pris och kostnad för målare i Örkelljunga kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Örkelljunga. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Örkelljunga kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Örkelljunga.

Målarfakta om Örkelljunga

I Örkelljunga finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Örkelljunga:

Örkelljunga är en tätort som är centralort i Örkelljunga kommun i Skåne län, belägen vid motorvägen E4. Örkelljunga är kyrkbyn i Örkelljunga socken och här ligger Örkelljunga kyrka. En del av tätorten ligger dock i Rya socken. Namnet är en modernisering av Øthknælyung från 1307. Efterleden innehåller ljung, 'ljunghed'.

Yta: 564,37 hektar
Invånarantal: 4818, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Örkelljunga om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Örkelljunga.

I Örkelljunga fanns det totalt 3 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Örkelljunga. Om du ändå inte hittar någon målare i Örkelljunga som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.