Målare i Önnestad

Annons:

Målare i Önnestad - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Önnestad som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Önnestad. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Önnestad som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Önnestad för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Önnestad som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Önnestad

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Önnestad vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Önnestad.

Dennis Bygg I Önnestad AB
Ullstorps Byg. 78
291 93 önnestad


Måleri & Joursanering I Sverige AB
Ullstorps Byg. 92
291 93 önnestad

Annons:

Kostnad för målare i Önnestad

Pris och kostnad för målare i Önnestad kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Önnestad. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Önnestad kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Önnestad.

Målarfakta om Önnestad

I Önnestad finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Önnestad:

Önnestad är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Önnestads socken i Skåne, belägen cirka 13 kilometer nordväst om Kristianstad. Grannskapet präglas av jordbruksnäringen, men i samhället finns också verkstadsindustri som Smekab AB, DB Schenker, Swerock (bergtäkt och betongstation) och Skanska (bergtäkt och asfaltverk).

Yta: 176,89 hektar
Invånarantal: 1378, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Önnestad om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Önnestad.

I Önnestad fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Önnestad. Om du ändå inte hittar någon målare i Önnestad som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.