Målare i Ödåkra

Annons:

Målare i Ödåkra - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Ödåkra som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 5 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Ödåkra. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Ödåkra som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Ödåkra för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Ödåkra som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Ödåkra

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Ödåkra vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Ödåkra.

HH Paintman
Drivhusg. 10
254 74 ÖDÅKRA


Bygg & Entreprenad I Billesholm AB
Fleningev. 404
254 75 ödåkraPihl, Rolf
Yrvädersg


Cv Måleri KB
Plutog. 42
254 73 ödåkraMagnus Ek Måleri AB
Tuveg

Annons:

Kostnad för målare i Ödåkra

Pris och kostnad för målare i Ödåkra kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Ödåkra. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Ödåkra kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Ödåkra.

Målarfakta om Ödåkra

I Ödåkra finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Ödåkra:

Ödåkra är en tätort i Helsingborgs kommun i Skåne län. Samhället ligger cirka åtta kilometer norr om Helsingborgs centrum, och cirka fem kilometer från Öresund. Omedelbart söder om orten ligger shoppingcentret Väla centrum.

Yta: 304,60 hektar
Invånarantal: 4920, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Ödåkra om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Ödåkra.

I Ödåkra fanns det totalt 5 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Ödåkra. Om du ändå inte hittar någon målare i Ödåkra som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.