Målare i Nyhamnsläge

Annons:

Målare i Nyhamnsläge - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Nyhamnsläge som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Nyhamnsläge. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Nyhamnsläge som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Nyhamnsläge för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Nyhamnsläge som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Nyhamnsläge

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Nyhamnsläge vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Nyhamnsläge.

AB MåleriKonsult MB
Eleshultsv. 31
263 75 Nyhamnsläge

Annons:

Kostnad för målare i Nyhamnsläge

Pris och kostnad för målare i Nyhamnsläge kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Nyhamnsläge. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Nyhamnsläge kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Nyhamnsläge.

Målarfakta om Nyhamnsläge

I Nyhamnsläge finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Nyhamnsläge:

Nyhamnsläge ligger vid kusten norr om Höganäs och är numera en del av tätorten Höganäs. Orten består mestadels av villabebyggelse men det finns också några mindre flerfamiljshus i centrum. En mindre småbåtshamn finns i byn och söder om denna finns en lång sandstrand med en väl tilltagen badbrygga.

Yta:
Invånarantal: 1500, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Nyhamnsläge om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Nyhamnsläge.

I Nyhamnsläge fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Nyhamnsläge. Om du ändå inte hittar någon målare i Nyhamnsläge som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.