Målare i Nybrostrand

Annons:

Målare i Nybrostrand - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Nybrostrand som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Nybrostrand. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Nybrostrand som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Nybrostrand för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Nybrostrand som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Nybrostrand

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Nybrostrand vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Nybrostrand.

Håkans Måleri & Rep.
Tingshögsv. 22
271 71 Nybrostrand

Annons:

Kostnad för målare i Nybrostrand

Pris och kostnad för målare i Nybrostrand kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Nybrostrand. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Nybrostrand kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Nybrostrand.

Målarfakta om Nybrostrand

I Nybrostrand finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Nybrostrand:

Nybrostrand är en tätort i Ystads kommun i Skåne län, belägen vid kusten öster om Ystad och söder om Köpingebro. För bebyggelsen i den östra delen av samhället har SCB avgränsat en separat småort, namnsatt till Nybrostrands fritidshusområde. Nybrostrand är ett villasamhälle med en del sommarhusbebyggelse vid Nybroåns utlopp i Östersjön.

Yta: 83,26 hektar
Invånarantal: 810, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Nybrostrand om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Nybrostrand.

I Nybrostrand fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Nybrostrand. Om du ändå inte hittar någon målare i Nybrostrand som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.