Målare i Näsum

Annons:

Målare i Näsum - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Näsum som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Näsum. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Näsum som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Näsum för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Näsum som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Näsum

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Näsum vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Näsum.

MLM Måleri AB
Kyrkv. 7 D
295 74 NÄSUM

Annons:

Kostnad för målare i Näsum

Pris och kostnad för målare i Näsum kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Näsum. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Näsum kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Näsum.

Målarfakta om Näsum

I Näsum finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Näsum:

Näsum är en tätort i Bromölla kommun och kyrkby i Näsums socken i Skåne. Samhället är en av flera tätorter runt Ivösjön. I samhället ligger bland annat Näsums kyrka. Utanför Näsum finns Humletorkan, en kulturbyggnad som byggdes för att torka humle till öltillverkning.

Yta: 119,58 hektar
Invånarantal: 1117, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Näsum om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Näsum.

I Näsum fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Näsum. Om du ändå inte hittar någon målare i Näsum som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.