Målare i Munka-Ljungby

Annons:

Målare i Munka-Ljungby - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Munka-Ljungby som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 5 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Munka-Ljungby. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Munka-Ljungby som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Munka-Ljungby för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Munka-Ljungby som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Munka-Ljungby

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Munka-Ljungby vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Munka-Ljungby.

Sm Åkessons Måleri AB
Tornag. 2 A
266 33 Munka


Åkessons Måleri AB, SM
Tornag. 2
266 33 Munka


Bertelings Måleri
Toarps Backav. 39
266 92 MUNKA-LJUNGBY


Brantfelt Måleri AB
Krokhusv. 322
266 93 Munka


Vtr Golv Och Måleri HB
Svedjeg. 13
266 32 MUNKA-LJUNGBY

Annons:

Kostnad för målare i Munka-Ljungby

Pris och kostnad för målare i Munka-Ljungby kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Munka-Ljungby. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Munka-Ljungby kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Munka-Ljungby.

Målarfakta om Munka-Ljungby

I Munka-Ljungby finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Munka-Ljungby:

Munka Ljungby är en tätort i Ängelholms kommun och kyrkby i Munka Ljungby socken i Skåne. I orten ligger bland annat Munka-Ljungby kyrka och Munka folkhögskola. Munka-Ljungby har många industrier, de flesta i den södra delen av orten.

Yta: 223,32 hektar
Invånarantal: 2840, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Munka-Ljungby om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Munka-Ljungby.

I Munka-Ljungby fanns det totalt 5 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Munka-Ljungby. Om du ändå inte hittar någon målare i Munka-Ljungby som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.