Målare i Lund

Annons:

Målare i Lund - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Lund som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 7 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Lund. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Lund som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Lund för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Lund som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Lund

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Lund vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Lund.

Hemrex AB
Företagsv. 44
227 61 LUND


Jansen Måleri och Fasadtvätt
Blidvädersv. 6 B
222 28 LUND


Björcks Måleri, Lars
Kollegiev. 172
224 73 LUND


Wallstens Plåt och Industrimålning AB
Kämpagränden 2
224 76 Lund


Backamöllan Byggnads AB
Fredsg. 2
222 20 LUND


Sandå Sverige AB
Skifferv. 5
224 78 Lund


Gilleskrokens Bygg & Städ AB
Gilleskroken 20
226 47 Lund

Annons:

Kostnad för målare i Lund

Pris och kostnad för målare i Lund kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Lund. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Lund kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Lund.

Målarfakta om Lund

I Lund finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Lund:

Lund är centralort i Lunds kommun och ligger i sydvästra Skåne i södra Sverige. Det är Sveriges elfte största tätort. Lunds universitet och Lunds stift styrs från Lund. Staden ingår i storstadsregionen Stor-Malmö enligt Statistiska centralbyrån. Lund ligger på en utlöpare av Romeleåsen som avgränsar Lundaslätten i nordöst.

Yta: 2 575,03 hektar
Invånarantal: 82800, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Lund om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Lund.

I Lund fanns det totalt 7 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Lund. Om du ändå inte hittar någon målare i Lund som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.