Målare i Lövestad

Annons:

Målare i Lövestad - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Lövestad som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 3 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Lövestad. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Lövestad som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Lövestad för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Lövestad som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Lövestad

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Lövestad vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Lövestad.

Heingetorparens Måleri & Bygg
Bysdammsv. 8
275 71 Lövestad


Målericentralen Syd AB
Kullamöllev. 339
275 71 Lövestad


R Häggmans
St. Tolångav. 995 -41
275 72 LÖVESTAD

Annons:

Kostnad för målare i Lövestad

Pris och kostnad för målare i Lövestad kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Lövestad. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Lövestad kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Lövestad.

Målarfakta om Lövestad

I Lövestad finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Lövestad:

Lövestad är en tätort i Sjöbo kommun i Skåne län. Lövestad växte fram som stationssamhälle under mitten av 1800-talet, vid Ystad-Eslövs Järnväg (numera nerlagd, persontrafiken upphörde 1981). Banan hade även en hållplats i Lövestadby, kyrkby i Lövestads socken belägen strax söder om Lövestad.

Yta: 74,64 hektar
Invånarantal: 643, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Lövestad om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Lövestad.

I Lövestad fanns det totalt 3 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Lövestad. Om du ändå inte hittar någon målare i Lövestad som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.