Målare i Lönsboda

Annons:

Målare i Lönsboda - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Lönsboda som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Lönsboda. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Lönsboda som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Lönsboda för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Lönsboda som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Lönsboda

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Lönsboda vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Lönsboda.

Lönsboda Färg & Hantverkare
Vinterg. 6
280 70 LÖNSBODA


Vk Måleri & Snickeri AB
Nytebodav. 27
280 70 LÖNSBODA

Annons:

Kostnad för målare i Lönsboda

Pris och kostnad för målare i Lönsboda kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Lönsboda. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Lönsboda kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Lönsboda.

Målarfakta om Lönsboda

I Lönsboda finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Lönsboda:

Lönsboda är en tätort i Osby kommun i Skåne län, belägen cirka 20 kilometer öster om centralorten Osby, och en viktig serviceort i den östra kommundelen. Ortnamnet finns dokumenterat från 1584 som Lønnsboe. Förleden är trädslaget lönn och efterleden bod i plural form.

Yta: 228,31 hektar
Invånarantal: 1903, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Lönsboda om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Lönsboda.

I Lönsboda fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Lönsboda. Om du ändå inte hittar någon målare i Lönsboda som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.