Målare i Lomma

Annons:

Målare i Lomma - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Lomma som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 6 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Lomma. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Lomma som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Lomma för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Lomma som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Lomma

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Lomma vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Lomma.

J.S Måleri
Havreg. 7
234 38 Lomma


Barchow Måleri
Kajg. 22 C
234 39 LOMMA


Modighs Måleri AB
Hantverksg. 3
234 35 LOMMA


Lomma Måleri AB

Peters Måleri
Rapsg. 4


Lemon&Magnusson Bygg & Måleritjänst KB
Ängstorpstigen 5
234 35 LOMMA

Annons:

Kostnad för målare i Lomma

Pris och kostnad för målare i Lomma kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Lomma. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Lomma kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Lomma.

Målarfakta om Lomma

I Lomma finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Lomma:

Lomma är en tätort i Skåne och centralort i Lomma kommun, Skåne län. Lomma som är lokaliserat vid kusten ligger strax väster om Lund och strax norr om Malmö. I Lomma finns Lomma kyrka och en långgrund sandstrand "Lomma beach" och marina. Sveriges lantbruksuniversitet Alnarp ligger i Alnarp mellan Lomma och Åkarp, nära Lommas sydöstra utkant.

Yta: 481,99 hektar
Invånarantal: 10837, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Lomma om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Lomma.

I Lomma fanns det totalt 6 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Lomma. Om du ändå inte hittar någon målare i Lomma som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.