Målare i Löderup

Annons:

Målare i Löderup - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Löderup som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Löderup. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Löderup som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Löderup för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Löderup som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Löderup

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Löderup vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Löderup.

Pmb Måleri i Skåne AB
Postg. 4
271 76 Löderup

Annons:

Kostnad för målare i Löderup

Pris och kostnad för målare i Löderup kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Löderup. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Löderup kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Löderup.

Målarfakta om Löderup

I Löderup finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Löderup:

Löderup är en tätort i Ystads kommun och kyrkby i Löderups socken i Skånes sydöstra hörn. Några kilometer söderut vid kusten ligger Löderups strandbad. Örum är en by cirka fyra kilometer norr om Löderup. Där finns det byggnadsminnesmärkta Örumshuset. I Löderup ligger Löderups kyrka.

Yta: 63 hektar
Invånarantal: 550, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Löderup om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Löderup.

I Löderup fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Löderup. Om du ändå inte hittar någon målare i Löderup som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.