Målare i Löberöd

Annons:

Målare i Löberöd - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Löberöd som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Löberöd. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Löberöd som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Löberöd för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Löberöd som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Löberöd

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Löberöd vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Löberöd.

R & W Sprutlack och Måleri AB
Tängelsås 108
241 61 LÖBERÖDLundbergs Måleri i Löberöd AB
Trädgårdsg

Annons:

Kostnad för målare i Löberöd

Pris och kostnad för målare i Löberöd kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Löberöd. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Löberöd kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Löberöd.

Målarfakta om Löberöd

I Löberöd finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Löberöd:

Löberöd är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Eslövs kommun i Skåne län men även innefattande en mindre del av Höörs kommun. Cirka två kilometer väster om centrala Löberöd ligger Löberöds slott.

Yta: 77,21 hektar
Invånarantal: 1127, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Löberöd om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Löberöd.

I Löberöd fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Löberöd. Om du ändå inte hittar någon målare i Löberöd som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.