Målare i Ljungbyhed

Annons:

Målare i Ljungbyhed - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Ljungbyhed som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Ljungbyhed. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Ljungbyhed som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Ljungbyhed för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Ljungbyhed som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Ljungbyhed

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Ljungbyhed vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Ljungbyhed.

Ljungbyheds Bygg AB
Svenstorp 715
264 53 LjungbyhedRuds Måleri
Karbing

Annons:

Kostnad för målare i Ljungbyhed

Pris och kostnad för målare i Ljungbyhed kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Ljungbyhed. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Ljungbyhed kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Ljungbyhed.

Målarfakta om Ljungbyhed

I Ljungbyhed finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Ljungbyhed:

Ljungbyhed är en tätort i Klippans kommun i Skåne län. Ljungbyhed har länge präglats av sin karaktär som militär övningsplats. På senare år har dock den militära närvaron minskats. Det finns verksamhet på Ljungbyheds flygplats. Bland annat driver Trafikflyghögskolan, TFHS, trafikflygarutbildning för civil luftfart i Lunds universitets regi.

Yta: 296,89 hektar
Invånarantal: 2046, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Ljungbyhed om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Ljungbyhed.

I Ljungbyhed fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Ljungbyhed. Om du ändå inte hittar någon målare i Ljungbyhed som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.