Målare i Linderöd

Annons:

Målare i Linderöd - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Linderöd som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Linderöd. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Linderöd som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Linderöd för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Linderöd som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Linderöd

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Linderöd vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Linderöd.

Rosenqvists Måleri HB, Lars
Svensköpsv. 12
298 94 LINDERÖD


Rosenqvists Måleri AB
Svensköpsv. 12
298 94 LINDERÖD

Annons:

Kostnad för målare i Linderöd

Pris och kostnad för målare i Linderöd kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Linderöd. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Linderöd kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Linderöd.

Målarfakta om Linderöd

I Linderöd finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Linderöd:

Linderöd är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Linderöds socken i Skåne. Linderöd har gett namn åt Linderödsåsen. E22 går igenom Linderöd. Linderöd ligger utmed den numera nedlagda och upprivna bandelen Kristianstad-Eslöv, tidigare Hörby-Tollarps Järnväg. Järnvägen lades ner 1957 och rälsen revs upp 1980.

Yta: 75,84 hektar
Invånarantal: 404, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Linderöd om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Linderöd.

I Linderöd fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Linderöd. Om du ändå inte hittar någon målare i Linderöd som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.