Målare i Limhamn

Annons:

Målare i Limhamn - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Limhamn som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 14 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Limhamn. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Limhamn som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Limhamn för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Limhamn som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Limhamn

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Limhamn vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Limhamn.

LB Måleri AB
Bispg. 76
216 22 LIMHAMN


Djupadals Måleriservice
Greveg. 45
216 17 LIMHAMN


Malmö Sprutlackering AB
Magasinsg. 9
216 13 LIMHAMN


Colorama
Linnég. 85
216 15 LIMHAMN


Maintain Syd AB
Glasbruksg. 4
216 14 Limhamn


Limhamns Måleri AB
Vasag. 7 B
216 11 LIMHAMNLimhamns Måleri
Vasag. 7 B


Daci Måleri
Rabyg. 77 B
216 13 LIMHAMN


Botrivs AB
Knutstorpsg. 18
216 22 LIMHAMN


PPM-MÅLERI O DESIGN
Älgg. 16 C
216 13 LIMHAMN


Sundells Måleri
Sunnanv. 37
216 17 LIMHAMN


Birgersby Måleri AB
Grönalundsg. 14 B
216 16 Limhamn


A. Markholm Bemannings AB
Rudbecksg. 62
216 22 LIMHAMN


Alex Nilssons Måleri ABAnnons:

Kostnad för målare i Limhamn

Pris och kostnad för målare i Limhamn kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Limhamn. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Limhamn kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Limhamn.

Målarfakta om Limhamn

I Limhamn finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Limhamn:

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Yta: 102 hektar
Invånarantal: 5674, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Limhamn om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Limhamn.

I Limhamn fanns det totalt 14 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Limhamn. Om du ändå inte hittar någon målare i Limhamn som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.