Målare i Lerberget

Annons:

Målare i Lerberget - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Lerberget som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 4 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Lerberget. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Lerberget som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Lerberget för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Lerberget som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Lerberget

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Lerberget vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Lerberget.

Bohman & Bohman HB
Hemmansvägen 15
263 53 LERBERGET


Målaren I Lerberget
Sädesv. 67
263 54 Lerberget


Berne Franssons Måleri AB
Höv. 17
263 53 LERBERGETRenemark Otto Måleri & Bygg AB
Segelv

Annons:

Kostnad för målare i Lerberget

Pris och kostnad för målare i Lerberget kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Lerberget. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Lerberget kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Lerberget.

Målarfakta om Lerberget

I Lerberget finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Lerberget:

Lerberget är ett tidigare fiskeläge i Väsby socken och nu ett område i södra delen av tätorten Höganäs i Höganäs kommun med cirka 2 700 invånare. Lerberget är beläget där Öresund möter Kattegatt. Orten var ursprungligen ett fiskeläge och namnet antas komma från en lerkulle nära hamnen.

Yta:
Invånarantal: 2700, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Lerberget om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Lerberget.

I Lerberget fanns det totalt 4 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Lerberget. Om du ändå inte hittar någon målare i Lerberget som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Skåne.